Medan du sov: Conor McGregor avslöjar: “Honom vill jag helst möta”

✅ "Sniffa i skrevet-stil"

Inatt hölls den sista presskonferensen inför UFC 246: McGregor vs. Cowboy. Stjärnorna Conor McGregor och Donald Cerrone stod öga mot öga inför årets första UFC-gala.

MMAnytt var på plats på presskonferensen och passade på att fråga McGregor om hans framtid i welterviktsdivisionen. “The Notorious” har framför allt kopplats ihop med två namn: welterviktsmästaren Kamaru Usman och BMF-mästaren Jorge Masvidal.

McGregor berättade att han förvisso är ute efter welterviktsbältet – men menar att Usmans fightstil påminner mycket om Khabib Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedov. Foto: Micha Forssberg för MMAnytt


Relaterat


Irländaren anser att en match med “Gamebred” Masvidal skulle vara mer underhållande – både för honom och fansen.

Usmans stil går ut på att sniffa i skrevet, precis som Khabib, sade McGregor.

Superstjärnan har tidigare varit öppen för återkomst till lättvikt, men för stunden känner han sig nöjd i welterviktsdivisionen. Redan ett par dagar innan match så ligger han under welterviktsgränsen på 77 kg.

Känner mig lätt, snabb, kvick och precis, avslutade stjärnan.

UFC 246 Embedded avsnitt tre

I det tredje avsnittet av Embedded ser vi stjärnorna signera event-posters, Cerrone går på museum med sin son och Raquel Pennington lagar lite mat.

Se alla avsnitt HÄR.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara