Uppgifter: Conor McGregor ryktas gå rematch mot Jose Aldo!

✅ Rapporten: Då planeras stora returmötet gå av stapeln

Conor McGregor stod för en av MMA-världens mest spektakulära avslut för drygt fyra år sedan, då han besegrade den dåvarande fjäderviktsmästaren Jose Aldo efter bara 13 sekunder på UFC 194.

Läs mer: Conor McGregors stora lycka – hyllar Jose Aldo efter viktiga segern

Nu ryktas det om att en returmatch är på gång mellan de båda. I alla fall om man ska tro Twitter-kontot TalkMMA, som rapporterar att ett returmöte planeras för New York-galan UFC 244 som äger rum i Madison Square Garden den 2 november.

Så har det gått sedan sist

Sedan de möttes sist har McGregor hunnit med två fighter mot Nate Diaz, vunnit UFC:s lättviktsbälte för att sedan bli fråntagen detsamma p.g.a. inaktivitet, samt boxas mot legendaren Floyd Mayweather.

Senast det begav sig tog irländaren sig an den nuvarande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov förra hösten, där han föll via submission i den fjärde ronden.

Läs mer: “Khabib vs McGregor 2 mycket möjligt – vore massivt”

Samtidigt har Aldo hunnit gått sex matcher i UFC sedan förlusten mot McGregor, med ett record på 3-3.

Brassen har kammat hem vinster mot Jeremy StephensRenato Moicano och Frankie Edgar, men har fallit mot Alexander Volkanovski och den nuvarande fjäderviktsmästaren Max Holloway två gånger.

 

Vill ni se ett returmöte mellan McGregor och Aldo? Kommentera nedan!

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara