Attackerna mot McGregor – efter flörten med Justin Bieber

✅ Rasar mot irländska superstjärnan efter erbjudandet ✅ Försvaret: "Finns plats"

I dagarna fick vi reda på att Justin Bieber vill gå en MMA-match mot Tom Cruise – och att Conor McGregor vill anordna fighten. Dessutom vill den irländska superstjärnan möta skådespelaren Mark Wahlberg på samma matchkort.

Läs mer: Justin Bieber vill gå UFC-fight mot Tom Cruise – Conor McGregor svarar

Rasar: “Vilken skithög!”

Detta har fått flera av sportens stjärnor att reagera. En av dem är Nick Diaz, som frågar sig vad McGregor håller på med.

– Varför vill du möta någon som inte kan fightas? Vilken skithög! Det är samma sak som att slå någon med handklovar, skriver Diaz på Instagram Stories.

En annan som reagerat kraftigt är den tidigare lättviktsmästaren Rafael dos Anjos. Brassen ondgör sig över irländarens utspel via flera Twitterinlägg:

Försvaret: “Finns plats”

Alla är dock inte lika negativa. UFC-mellanviktaren Derek Brunson menar att det kan finnas positiva sidor med matcher där kändisar gör upp – så länge inkomsterna går till välgörande ändamål.

Tom Cruise har dock ännu inte besvarat Biebers utmaning – och Wahlberg har inte heller besvarat McGregors. Nu återstår att se om någon av matcherna blir till verklighet …

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...