Uppgifter: Conor McGregor kan möta Justin Gaethje istället för Dustin Poirier

✔ Inga kontrakt påskrivna ännu! ✔ Siktar McGregor in sig på Gaethje istället?

Ex-mästaren Conor McGregor förbereder sig för att göra en efterlängtad comeback men kommer det att bli mot Dustin Poirier eller Justin Gaethje?

Den rapporterade matchen mellan McGregor och Poirier är nämligen långt ifrån klar. Enligt uppgifter så har kontrakten inte blivit signerade och det är främst Poirier som satt sig på tvären för UFC. Det rapporterar ESPN-journalisten Ariel Helwani.

Det var även Poirier som satte stopp för förhandlingarna inför en match mellan honom och Tony Ferguson. Då var också Poirier missnöjd med pengarna som han blir erbjuden för att kliva in i buren.

Det har i sin tur gjort att UFC börjat titta på andra alternativ, främst “The Highlight” Gaethje. McGregor och Gaethje har något av ett förflutet då de bland annat munhuggits på sociala medier.

 – Naturligtvis så måste McGregor vara ombord för att [McGregor vs. Gaethje] ska kunna ske och ärligt talat så är jag inte säker på om han är det, sade Helwani.

– Det beror bland annat på att Gaethje nyss förlorade och på grund av de saker som Gaethje tidigare sagt om McGregor (om McGregor som far).

I slutändan kommer McGregor att bli den avgörande faktorn, ställer han sig bakom Poirier eller siktar han in sig på Gathje?


Relaterat


UFC: Conor McGregor vs Justin Gaethje?

McGregor har inte klivit in i buren sedan hans blixtsnabba vinst över Donald Cerrone i början av året. Dessförinnan hade han inte tävlat sedan en submission-förlust mot Khabib Nurmagomedov i oktober 2018.

Gaethje har i sin tur nyligen tävlat då han förlorade en titelmatch mot Khabib den 24 oktober. Han fick därmed en vinstsvit på fyra raka TKO/KO-vinster bruten.

 

Vilken match vill du helst se?

 

Kategorier
Conor McGregorJustin GaethjeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...