Kamaru Usman Conor McGregor tweet
Kamaru Usman Conor McGregor tweet

Conor McGregor avvisar förklaring – om Usmans grova & rasistiska Tweets

✅ "...hade alla kännetecknen från den där lilla j-vla vesslan..."

Osämjan mellan Conor McGregor och welterviktsmästaren Kamaru Usman fick sig ett nytt kapital i helgen. Osmakliga, grova och rasistiska meddelanden skickades från Usmans Twitter och riktade sig bland annat mot McGregors flickvän.

Kamaru Usman Conor McGregorAVSLÖJAR: McGregor får ny chans mot Khabib – efter supervinsten!Det slutade dock inte där. Flera, mer vulgära meddelanden skickades från Usmans konto och innehöll också Usmans bankuppgifter. Många kommenterade att Usmans konto blivit hackat och det bekräftades sedan av hans team.

Dock så hände allt bara en timme innan McGregor skulle äntra oktagonen och ta sig an Donald Cerrone i huvudmatchen under UFC 246.

UFCs president Dana White var snabb på att försöka avvärja en katastrof och ringde genast upp McGregor för att förhindra att “The Notorious” missförstod situationen.

 – Jag ringde Conor, sade White under presskonferensen efter galan.

Jag sade att [Usman] blivit hackad och att han inte skulle säga eller göra något. Usman och Ali (Usmans manager) satt precis där Conor skulle komma ut och göra sin grej.

Så det första jag gjorde var att säga till Conor, men han trodde inte på mig. Han tror inte Usman blev hackad. Men vi hade åtminstone inga problem.

Stora problem mellan McGregor och Usmans team

Ali Abdelaziz är Usmans och även Khabib Nurmagomedovs manager, och den kontroversiella ledaren för Dominance MMA har en minst sagt infekterad relation till McGregor.

Inför titelmatchen mot Khabib så attackerade McGregor Ali verbalt ett flertal gånger och kallade honom bland annat honom för “en tjallare, en terrorist-råtta” inför fans och publik.

MMAnytt var på plats under McGregors presskonferens efter hans TKO-vinst och “The Notorious” kommenterade hela situationen:

 – Jag är skeptisk, sade McGregor. Jag är skeptiskt, för ett (meddelande) kom tidigt och hade alla kännetecknen från den där lilla jävla vesslan Ali.

De ger honom kontroll över deras konton. Han hade Frankie (Edgars), han hade Henry (Cejudo) konto. Det här har pågått under en längre period.

Sättet det var skrivet på, jag visste exakt vart det kom ifrån, och nu helt plötsligt säger de att de grova meddelanden kom ifrån en hackare? Skitsamma. Jag vet inte vad fan som håller på att hända ikväll. Det har varit en konstig kväll

Du kan se hela presskonferensen med McGregor i videon här nedan:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara