Conor McGregor kan få titelchans i 2022 – trots två raka förluster

✔ Chael Sonnen kommenterar kring möjligheten – tror att McGregor kan få gå före den rättmätiga utmanaren!

Enligt Chael Sonnen har Dana White redan hintat om att superstjärnan Conor McGregor kan få en titelchans mot lättviktsmästaren Charles Oliveira i 2022.

“do Bronx” Oliveira lyckades vinna den vakanta titeln genom att knocka Michael Chandler tidigare i år, och cementerade sin status som mästare genom att strypa ut publikfavoriten Dustin Poirier på UFC 269.

View this post on Instagram

A post shared by Charles Oliveira (@charlesdobronxs)

“The Notorious” McGregor hade inte riktigt ett lika framgångsrikt år. Han förlorade nämligen två gånger i rad mot “The Diamond” Poirier i 2021, båda gånger via TKO. Trots det kan han snart få utmana om titeln igen, särskilt då Oliveira uttryckt ett starkt intresse för att tävla mot irländaren. Inte underligt med tanke på de pengar som en match mot McGregor kan dra in, men det utgör inte goda nyheter för den rättmätiga utmanaren Justin Gaethje.

Sonnen valde att kommentera kring möjligheten på sin YouTube-kanal.

– Det finns ett rykte som går runt… att Conor McGregor kommer att återvända rakt in i en titelmatch med Charles Oliveira, sade Sonnen. Som underlag för detta är en kille som bestämmer över det hela som heter Charles Oliveira.

– Charles säger, “Justin Gaethje, du har gjort allt rätt men med all respekt stig åt sidan, jag ska ha min ‘red panty night'”. Så vi måste lyssna på världsmästaren. Oliveira får göra det som är bäst för honom och han har varit väldigt tydlig med att han kommer att knuffa bort den rättmätiga utmanaren, vem det än må vara. Det råkar vara Justin Gaethje. Men vem det än är, kommer han sätta dem åt sidan om det innebär en “red panty night” med Conor McGregor.

Den som får sista ordet i frågan är givetvis ingen annan än UFC-chefen Dana White, som varit tydlig med att en omedelbar titelchans för McGregor kan vara en möjlighet. Sonnen valde att som stöd för sitt argument lyfta fram det White hade att säga i en intervju med Daniel Cormier.

– Daniel Cormier hade en konversation med Dana White och ämnet kom upp, fortsatte Sonnen. Dana gav inte ett tydligt besked om att “Ja, det är riktningen som vi vill gå i och vi kommer ordna den matchen”. Men Dana talade för McGregors räkning och sa “Lyssna upp nu Daniel och alla som tror att Conor inte borde få fajta Oliveira. Conor, sedan allra början, har varit villig att fajta vemsomhelst, när vi behövt det. Så ifall Conor kommer och ber om (en titelchans), så kommer jag att lyssna på (det han har att säga)”.

För fans som sett fram emot en eventuell titelmatch mellan Gaethje och Oliveira bådar Whites attityd till frågan inte väl! Det är värt att påpeka att McGregor endast vunnit en match i lättviktsklassen tidigare (mot Eddie Alvarez) och förlorat tre.

Tycker du att Conor McGregor borde få nästa titelchans?

 


HETAST JUST NU


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...