Foto på McGregor: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

UFC-legendarens attack – vill se McGregor förlora: “Karma is a b*tch”

✅ Sågar kändisens kritiserade agerande: "Man gör inte så som människa"

UFC-superstjärnan Conor McGregor är klar för UFC-comeback. Detta då han tar sig an Donald “Cowboy” Cerrone tidigt nästa år.

Läs mer: Conor McGregor visar upp otrolig fysik – inför UFC-comebacken!

Men det är verkligen inte alla som vill se irländaren lyckas i sin återkomst till MMA-buren. En som rent av vill se McGregor förlora mot Cerrone är UFC-legendaren Tito Ortiz.

Rasar: “Det är bara skitsnack”

Anledningen? Att McGregor slog till en äldre man på en bar i våras, något som fastnade på övervakningskameror. Irländaren kritiserades hårt för händelsen när videon blev viral, och dömdes till 1000 euro i böter efter att ha erkänt sina handlingar.

– Ja, jag vill att Conor ska förlora, för att han slog till den där äldre männen på en bar. Det var inte respektfullt. Och han fick böta 1000 dollar eller något sånt. Det är bara skitsnack. Karma är en bitch, och den kommer alltid tillbaka, säger Ortiz till Submission Radio och fortsätter:

– Jag tycker inte att man gör så som människa – särskilt inte som professionell fighter. Man ska alltid visa respekt mot de äldre, och det är alltid rätt sak att göra, avslutar “The Huntington Beach Bad Boy”.

Conor McGregor gör upp med Cerrone på UFC 246 den 18 januari nästa år.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara