Conor McGregor: “Khabib är rädd för att möta mig”

✔ McGregor är mer självsäker än någonsin: "Jag är på toppen!"

I en exklusiv intervju med ESPN som släpps på söndag säger den före detta dubbelmästaren Conor McGregor att Khabib Nurmagomedov är rädd för att möta honom – och att han förstår varför!

Under UFC 229 den 6 oktober 2018 möttes McGregor och Khabib i en titelmatch om lättviktsbältet. Rivaliteten mellan dem har byggt upp under flera år och är en av anledningarna till varför UFC 229 blev den mest framgångsrika galan när det kommer till antal sålda PPVs.

Khabib kunde se sig själv som segrare i den fjärde ronden efter att avslutat McGregor via submission.


HETAST JUST NU


Conor McGregor: “Khabib är inte en sann fighter”

McGregor var hänsynslös under uppbyggnaden av matchen. Flera gånger gick han till personlig attack mot Khabib och hans familj. Nu fortsätter irländaren att prata om en returmatch och argumenterar varför en returmatch är ett måste.

– Jag tror att Khabib är rädd för att möta mig och jag kan inte klandra honom. Han mötte den sämsta versionen av mig och jag mötte den bästa av honom. Khabib vet det, hela hans team vet det. Jag har lösningen till att förgöra honom. Det går inte att gömma sig hur länge som helst men det är som det är.

– Jag förstår att Khabib har personliga åtaganden och behöver tänka på sin familj. Är han pensionerad så önskar jag honom allt väl. Men jag vet vem jag är och jag är på toppen – tiden får utvisa vad som händer, sade McGregor.

Under intervjun fortsatte ESPN-journalisten Ariel Helwani att fråga om Khabibs pensionering och ifall McGregor tror att ett returmöte mot honom var anledningen till att Khabib sade att han skulle lämna sporten.

– Ja, han har visat vem han är. Han är inte en sann fighter. Hur kan man välja att lämna sporten när det finns så många bra matcher att boka? Tänk på fighters som Nate Diaz, Tony Ferguson och Charles Oliveira samt returmatchen mot mig. Det är absurd att lägga handskarna på hyllan nu.

Beskedet: Khabib kan göra comeback

Lyckligtvis för McGregor så finns det nu en chans att han får sin önskan uppfylld. Igår kunde nämligen UFC-chefen Dana White avslöja att Khabib är öppen för idén att göra comeback.

“The Eagle” kommer att hålla ett nära öga på UFC 257, där McGregor kommer att möta Dustin Poirier i en returmatch. Även de topprankade lättviktarna Dan Hooker och Michael Chandler kommer att tävla på kortet.

Skulle någon av dem bjuda på en imponerande insats så säger Khabib att han kan tänka sig göra en retur till buren!

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...