Conor McGregor PPV
"The Notorious" Conor McGregor. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Conor McGregor avslöjar planerna för 2020 – vill avsluta med hatmöte

✅ Så många gånger vill "The Notorious" fightas nästa år

Förra veckan stod det klart att Conor McGregor är klar för comeback. I januari är han tillbaka i welterviktsdivisionen för ett möte med UFC:s mest aktiva fighter: Donald Cerrone. De två går huvudmatch på UFC 246: McGregor vs. Cerrone.

I en intervju med SportsCenter berättar ESPN-journalisten Ariel Helwani om “The Notorious” planer. Så länge han kan hålla sig fokuserad och inte bli distraherad, planerar han att fightas tre gånger nästa år.

Så många fighter på ett och samma kalenderår har McGregor inte gått på länge. Vidare berättar Helwani att McGregors lagkamrater berättat att de inte sett irländaren så fokuserad på länge.

Att matchen mot Cerrone går i weltervikt menar Helwani också att det handlar om att bevisa att han kan hänga med welterviktarna. Efter matchen i januari vill han sedan fightas igen på sommaren – gärna mot Jorge Masvidal eller Nate Diaz.

Vill möta Khabib Nurmagomedov i slutet av året

Som sista fight nästa år vill McGregor återigen möta lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov. Hatmötet mellan de två, som bland annat involverade den numer ökända bussincidenten, nådde sin kulmen på UFC 229 förra året.

Efter “The Eagle” vunnit via submission hoppade han sedan ut ur buren och attackerade McGregors hörna.

Superstjärnan vill nu ta revansch för submissionförlusten – och dessutom göra det på fiendens territorium. McGregor vill alltså avsluta 2020 med en retur i Rysslands huvudstad Moskva.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...