Utspelet: Så utnyttjas Khabibs namn – för att gynna McGregor

✅ "Kan göra vad han vill, men ..."

Conor McGregor ska få nästa titelchans mot rivalen Khabib Nurmagomedov – om den irländske MMA-superstjärnan vinner sin UFC-comeback mot Donald “Cowboy” Cerrone.

Iallafall om man frågar Dana White, vd för den världsledande MMA-organisationen.

– Om Conor kan ta sig förbi Cowboy, och om Khabib kan ta sig förbi Tony Ferguson, då kommer vi rätt snart titta på en rematch mellan Conor och Khabib, sade Dana White i en intervju med BT Sport förra månaden.


LÄS MER: Dana White: Conor McGregor får returmatch mot Khabib – om han vinner i comebacken

LÄS OCKSÅ: Avslöjar: Conor McGregor kan ersätta Khabib eller Ferguson


Föga förvånande har man dock helt andra planer inom den ryske lättviktsmästarens team.

 

Stjärnmanagern: “Conor McGregor är inte på vår radar”

Ali Abdelaziz, manager för Nurmagomedov likväl som flera andra UFC-stjärnor, menar att White enbart nämner hans klients namn för att få fler fans att bry sig om McGregors återkomst till buren.

– Dana White är historiens bästa promotor, och jag respekterar honom väldigt mycket. Han måste få folk att bry sig om Conor och genom att nämna Khabibs namn, så gör han Conor mer relevant, säger Ali Abdelaziz till TMZ Sports.

Abdelaziz förklarar vidare att McGregor inte är på Nurmagomedovs radar för närvarande. Managern tror själv inte ens att “The Notorious” kommer ta sig segrande ur fighten mot Cerrone.

– Det är okej, White promotar och han kan göra vad han vill, men Khabib har en plan, Dana har en plan, ibland blir vi upprörda, ibland håller vi med varandra, men business går vidare. Men Conor är inte på vår radar. Han kanske förlorar mot Cowboy, så vitt jag vet. Jag tror att han kan förlora.


RELATERAT: Conor McGregor skickar kaxig varning – till Khabib Nurmagomedov


Vad säger ni läsare – vill ni se Khabib vs. McGregor 2, om bägge två vinner sina nästa matcher? Kommentera!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...