Conor McGregor skickar kaxig varning – till Khabib

✅ "Tur-träff"

Det börjar dra ihop sig för MMA-världens största stjärna att göra comeback. Irländaren Conor McGregor kliver återigen in i buren den 18:e januari när han i en welterviktsdrabbning tar sig an Donald Cerrone.

Det blir McGregors första match sedan förlusten i titelmötet mot rivalen Khabib Nurmagomedov. I deras hatmöte på UFC 229: Khabib vs. McGregor använde sig ryssen av sin överlägsna brottning för att säkra en submission-vinst i fjärde ronden.

Kalabalik utbröt efter matchen då Nurmagomedov hoppade ut ur buren och attackerade Dillon Danis, som var i McGregors hörna.

I en intervju med TheMacLife menar “The Notorious” att Nurmagomedov är rädd för honom – och att en retur mellan de två är vad “alla” vill ha. (Se intervjun i spelaren ovan)

– Jag vann första ronden stående. Visst, han hade topposition på marken, men vad gjorde han egentligen?, sade McGregor

– I andra ronden var jag helt nonchalant och han fick in en tur-träff. Men vad hände efter det? Jag vann tredje ronden och början av fjärde.

Conor McGregor Khabib Nurmagomedov

Vidare berättar han att det var många saker hos honom själv som inte stämde inför matchen. Han slutade lita på sina tränare och lade inte den tid han behövde på träningen.

I tumultet efter matchen verkade McGregor och hans team dock nöjda över att han fick in en smäll på både Khabibs bror och kusin.

McGregor möter Cerrone under UFC 246: McGregor vs. Cowboy. Nurmagomedov å andra sidan försvarar sin titel på UFC 249: Khabib vs. Ferguson den 18:e april. Det blir femte gången som Nurmagomedov har bokats in för att möta Tony “El Cucuy” Ferguson.

 

Vill ni se en retur mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...