Conor McGregor går BANANAS på Twitter – Khabib svarar skoningslöst

✔ "The Eagle" skjuter ned McGregor med en serie av motattacker!

Det finns varken kärlek eller respekt mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor. Efter att “The Notorious” McGregor gått BANANAS på Twitter så kom “The Eagle” med sin en kraftig motattack. 

Helgens UFC 249 skulle egentligen bjudit på en titelmatch i lättvikt mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson. Olyckligtvis kom matchen att ställas in för femte gången och Ferguson kom istället att ställas mot Justin Gaethje i en kamp om interimtiteln.

Gaethje kom att bli första man att besegra “El Cucuy” sedan 2012 och står nu näst på tur för att möta lättviktsmästaren.

Topprankade Conor McGregor är dock ute efter ännu en chans att få hämnas sin förlust mot Khabib från oktober 2018. I en serie av inlägg så attackerade McGregor hela lättviktsdivisionen och hånade Khabib “The Eagle” genom att bland annat kalla honom för “en man som kramar ben.”


HETAST JUST NU: Conor McGregor DÖDSHOTAR Justin Gaethje – efter pappa-kommentarerna


Khabib svarar McGregor med skoningslös kritik

Rivaliteten mellan Khabib och McGregor är väldokumenterad och det skulle inte ta lång tid innan “The Eagle” hade givit irländaren svar på tal.

Khabib postade bland annat en bild från slutsekvenserna från deras titelmatch där han ströp ut McGregor i fjärde ronden:

 – Ja, vi kommer ihåg dig. Du var så snäll den kvällen, fortsätt så, var inte fake, skrev Khabib på Twitter.

Krama ben? Har du glömt hur jag knockade dig, eller skriver du tweets på fyllan? Jag slog dig stående, i brottning och fullkomligen förstörde dig i grappling. Jag fick dig att försöka fånga luft med dina bara händer och till slut så gav du upp. Slutligen, glöm inte dina egna ord “allt är bara affärer”

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara