Conor McGregor hånar Khabib för “fega” strategin – kräver rematch

✅ Kan lägga ner - om han inte får som han vill

I höstas förlorade den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor sin stora superfight mot obesegrade Khabib Nurmagomedov, som därmed försvarade sitt lättviktsbälte för första gången. Matchen var den största någonsin i UFC:s historia och trots att Nurmagomedov vann tydligt med en avslutande strypning – så har det sedan dess spekulerats kring en potentiell returfight.

Med tanke på storbråket på UFC 229 och allt hat mellan teamen, lär en ny match mellan rivalerna sannolikt återigen slå pay-per-view-rekord. Något som McGregor förstås är väl medveten om.


LÄS MER: Conor McGregor detaljerar kaoset efter Khabib-matchen: “Jag vann

LÄS OCKSÅ: UFC 242: Khabib Nurmagomedov ryktas möta Dustin Poirier i Abu Dhabi!


“Khabib sprang iväg – var rädd”

Den irländske superstjärnan intervjuades nyligen av livscoachen Tony Robbins och fortsatte då att göra sitt bästa för att bygga upp en ny match mot Nurmagomedov. Denna genom att bland annat håna dagestaniern för sin “fega” strategi.

– Tro mig, Tony. Kriget är inte över än. Om den här matchen inte blir av igen, om den inte bokas på nytt, så är det på grund av dem. De springer iväg – jag är här, redo att ta en rematch, sa Conor McGregor och listade en hel del ursäkter till varför han inte var i sin bästa form i höstas – innan han fortsatte:

– Han sprang iväg i buren. Han hade tur med den där överhandshögern och sänkte mig – eller han sänkte mig inte riktigt, jag tog emot med handen och hade kvar blicken mot honom, reste mig upp och svarade med egna slag. Sedan blev det slagsmål – innan han tog ner mig igen. Efter att ha fått in en så pass signifikant träff, låt oss fightas nu! Men istället var han rädd för att fightas och greppade benet…

Vill inte möta någon annan

Efter att ha upprepat ett antal ursäkter och förklarat vad han gjorde fel i förberedelserna, fick McGregor frågan om han kommer förbli pensionerad ifall UFC inte möter hans krav. Han skrattade då och gav följande svar:

– Ja, mer eller mindre.


LÄS MER: Tränaren: Här är Khabibs fyra farligaste motståndare

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor kallar Khabib “överskattad” – får svar på tal


Tror du att Conor McGregor har vad som krävs för att vinna över Khabib Nurmagomedov – eller skulle en rematch bara sluta med ett liknande resultat som deras första fight? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara