Foto: Mazdak Cavian-MMAnytt / Skärmdump-UFC

Conor McGregor utmanar Khabib Nurmagomedov – till rematch i Ryssland!

✅ Får McGregor nästa titelchans? ✅ UFC-bossen ger besked

Superstjärnan Conor McGregor fortsätter jaga en returmatch mot den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov, som vann sin 28:e raka MMA-match under söndagskvällens UFC 242 i Abu Dhabi.

Nurmagomedov besegrade interimmästaren Dustin Poirier via submission i den tredje ronden, för att säkra sitt andra titelförsvar. Efteråt var rivalen McGregor snabb med att utmana honom.

Irländaren, som inte har fightats sedan deras första möte, hoppas nu få sin chans på revansch – i Rysslands huvudstad.

– Boka min rematch i Moskva, skriver Conor McGregor (via Twitter):

Dana White: “Säker på att fansen skulle vilja se den”

Enligt UFC:s vd Dana White är det dock den tidigare interimmästaren Tony Ferguson som kommer få nästa titelchans – om han vill ha den. Ferguson har som känt vunnit hela tolv matcher i rad och har vid olika tillfällen varit aktuell för titelmatcher, som fallit isär av diverse olika skäl.

Om “El Cucuy” inte kan ta matchen kan den däremot gå till McGregor, enligt White.

– Tony Ferguson får nästa titelchans och så klart, om Tony för vilken anledning det nu kan vara inte kan ta matchen eller inte vill fightas just då, då får vi lösa vad som blir nästa steg. Men Conor skulle då vara väldigt logiskt, säger Dana White på presskonferensen efter UFC 242 och fortsätter:

– Conor McGregor vill verkligen ha den matchen och jag är säker på att fansen skulle vilja se den. Så vi får se hur allt utspelar sig.

Vad säger ni läsare – vill ni se Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor 2? Kommentera era tankar om den potentiella returmatchen!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste NyttUFC 242

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara