Conor McGregor kommenterar Khabibs chockbeslut!

✔ "The Notorious" skickar meddelande - direkt efter matchen!

Khabib Nurmagomedov chockade världen när han nyligen annonserade sin pension och en som var snabb att kommentera var ärkerivalen Conor McGregor.

“The Notorious” McGregor och Khabib har under flera år varit involverade i ett infekterat bråk som kulminerade i en uppmärksammad titelmatch i oktober 2018.

Khabib lyckades då besegra McGregor via submission i fjärde ronden. Direkt efter matchen så kom dock Khabib att hoppa ut ur buren och attackera McGregors lagkamrater, något som blev starten på ett stort bråk.

Nu ser det dock ut som att McGregor är beredd att begrava stridsyxan:

Bra prestation Khabib, skrev McGregor. Jag kommer att gå vidare. Respekt och kondoleanser gällande din far, till både dig och din familj. Med vänliga hälsningar, McGregor-familjen


Relaterat


Vad väntar Khabib och McGregor?

Khabib avslöjade i sin segerintervju att han lovat sin mamma att sluta tävla. Beslutet hade att göra med hans pappa Abdulmanap Nurmagomedovs bortgång i juli 2020.

Med största sannolikhet kommer vi att få se Khabib hålla sitt löfte och därmed inte få se en returmatch mot den irländska superstjärnan.

McGregor är dock på väg tillbaka till buren då han nyligen accepterade en returmatch mot Dustin Poirier. De två möttes i en fjäderviktsmatch under i september 2014 och då tog McGregor hem vinsten via TKO i första ronden.

Denna gång kommer de antagligen att mötas i lättvikt, även om andra viktklasser har diskuterats mellan dem. Med Khabib borta från ekvationen så kommer dock UFC att behöva kora en ny lättviktsmästare inom kort.

McGregor vs. Poirier 2 förväntas ta vid i januari 2021.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...