Foto: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Conor McGregor kommer med kryptiskt meddelande: “Något stort är på gång #BP”

Det har varit tyst kring lättviktsmästaren Conor McGregor under den senaste tiden men enligt honom själv så kommer stora nyheter att snart utannonseras.

Det var länge sedan vi hörde något konkret från den regerande lättviktsmästaren Conor McGregor.

Han har inte stigit in i buren sedan november då han tog hem lättviktstiteln genom att besegra Eddie Alvarez och sedan dess har irländaren istället lagt fokus på sin nyfödda son och en potentiell match mot boxaren Floyd Mayweather Jr.

I helgen skrev dock McGregor på sin Twitter att något stort är på gång och fans över hela världen hoppas på att det är tal om en ny match.

Skulle en ny match vara bokad och klar så är frågan om den kommer att utspela sig i oktagonen eller om matchen mot boxningslegenden Mayweather Jr. verkligen kommer att bli av.

Irländaren har skrivit på kontraktet så nu inväntas det bara en signatur från Mayweather, något som kan visa sig vara enklare sagt än gjort. Enligt UFCs president Dana White så går förhandlingarna framåt och han hävdar även att det är han som styr skeppet framåt.

Vad som talar för att McGregor återvänder till oktagonen är rapporter från White där han sagt att McGregor vill slåss två gånger under 2017.

Ännu har vi inte hört från “The Notorious” själv men det kan komma att förändras snart:

 

Vad tror du att det handlar om?

 

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...