Conor McGregor köper pub där han slog äldre man – och portar honom!

✔ Snilledrag eller galenskap från "The Notorious"?! ✔ Se den ökända videon!

2019 hamnade UFC-stjärnan Conor McGregor i tidningarna av helt fel anledningar.

Det var i augusti 2019 som TMZ Sport publicerade en video där “The Notorious” slog en äldre man på en pub i Irland. Händelsen hade tagit vid i april 2019 och kom att markera ytterligare en skandal för McGregor, men kanske hans mest ökända.

Nu har McGregor beslutat att köpa The Marble Arch Pub och porta den äldre mannen från platsen. Enligt uppgifter kommer affären kosta MMA-stjärnan någonstans mellan 1,5-2 miljoner euros, upp emot 20 miljoner kronor.

När nyheten om köpet utannonserades av The Currency kommenterade McGregor via sin Twitter.

McGregor stod inför domstol den 11 oktober 2019 för överfallet. Enligt åtalet ska MMA-stjärnan ha erbjudit mannen sin whiskey upprepade gånger men blivit nekad. “The Notorious” blev förargad och hamnade i ett meningsutbyte som eskalerade till den punkt att McGregor slog mannen.

Den 1 november 2019 erkände sig McGregor skyldig till attacken och fick böta 1000 euros, strax över 10 000 kronor.RELATERAT


UFC 264: Dustin Poirier vs Conor McGregor

Den 10 juli kommer McGregor att äntra buren igen då han på nytt tar sig an Dustin Poirier. Lättviktsdrabbningen kommer att markerad deras tredje möte efter att de båda kämparna vunnit varsin match.

Första matchen tog dock vid i fjäderviktsklassen i september 2014 och avslutades av McGregor i första ronden via TKO. Deras senaste match gick av stapeln i januari 2021 och då fick Poirier revansch genom att knocka irländaren med slag i andra ronden.

Inför mötet har känslorna på nytt blossat upp mellan McGregor och Poirier. Det hela tog fart efter att Poirier avslöjat att McGregor inte donerat den stora summan som lovat. Det blev starten på ett långt och hetsigt tjafs som nästan resulterade i att matchen ställdes in.

Jag såg att några konspirationsteoretiker trodde att [bråket] användes för att marknadsföra matchen, sade White. Absolut inget av detta gjordes i marknadsföringssyfte. Det kan jag försäkra dig om. Men vi fick till slut till det!


MISSA INTE


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...