McGregors stora krav – för att gå delad huvudmatch

✅ UFC-stjärnan kan till och med tänka sig att fightas på underkortet, om han får vad han vill ha...

Conor McGregor siktar på att återvända till buren i sommar. Och den omtalade matchen mot Donald “Cowboy” Cerrone kanske inte är helt rökt trots allt.


LÄS MER: Conor McGregors nya plan – då vill han göra comeback


UFC-bossen Dana White sa nyligen att planerna på McGregor vs. Cerrone hade skrotats och att irländarens comeback skulle bli uppskjuten till hösten. Enligt uppgifter från expertkommentatorn Joe Rogan och Cerrone själv berodde det på att organisationen ville ha matchen som delad huvudfight – trots att McGregor är den, i särklass, största stjärnan som sporten någonsin skådat.

“Att ha mig i den där delade huvudmatchen, det är att boosta deras varumärke-över-fighters-retorik”

Det vore onekligen märkligt, rent ekonomiskt sett, att ha en gala med McGregor där han inte är med i huvudattraktionen. Samtidigt kan man konstatera att maktspel är vanligt förekommande inom UFC.

Nu menar “The Notorious” att han trots allt skulle kunna tänka sig att ställa upp i en delad huvudmatch. Han skulle till och med vara beredd att fightas på underkortet – på ett villkor.

– Jag är redo att fightas. Det har jag klargjort. Att ha mig i den där delade huvudmatchen, det är att boosta deras varumärke-över-fighters-retorik. Jag har inga problem med det, jag har inga problem med att pusha det där. Men om de vill att jag ska pusha det – ge mig då mina rättmätiga andelar i företaget. Det är allt jag ber om. Då kan de sätta mig i den första matchen på ESPN+, inga problem. Låt oss se hur detta utspelar sig, säger Conor McGregor (via Twitter).


Mer om Conor McGregor på MMAnytt:


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara