Från vänster: Conor McGregor, Hotel Ritz i Moskva, samt Khabib Nurmagomedov. Foton: John David Mercer-USA TODAY Sports samt Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports.

Conor McGregors kaxiga diss – ger sin “location” till Khabib!

✅ Går till attack mot rivalen - i Rysslands huvudstad

Conor McGregor höll under torsdagen en presskonferens i Moskva, där han bland annat avslöjade att han är klar för en ny UFC-match.

Läs mer: Conor McGregor i Ryssland – kolla in presskonferensen här!

Men irländaren passade också på att skicka en passning till sin rival, UFC:s lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov. 

I början av presskonferensen berättar McGregor vilket hotell han bor på, och hänvisar till Khabibs populära uttalande “send me location”.

– Jag bor på Ritz i Moskvas hjärta. Där är min “location” om någon letar efter den, säger McGregor.

Sågningen: “Rädd för att ta risker”

Precis som MMAnytt tidigare rapporterat så vill McGregor ha sin returmatch mot Khabib Nurmagomedov under nästa år – och han vill att den ska äga rum just i Moskva.

– Jag vill tävla i Moskva. Vi vet vilket bälte jag är ute efter i Ryssland. Det ryska folket förtjänar det ofrånkomliga returmötet (mot Nurmagomedov, reds. anm.) här i Moskva, och det kommer att hända, säger McGregor.

Därefter fortsatte irländaren att såga Khabib, som han menar är för feg för att ta några risker.

– Jag tänker däremot inte vänta på den mannen (Khabib). Han är känd för att dra sig ur fighter, och för att vara rädd att ta risker, så jag tänker inte vänta, säger McGregor.

Läs mer om McGregors planerade UFC-comeback här.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara