Conor McGregor avslöjar – ska boxas mot Pacquiao!

✔ Planerar comeback till ringen mot legendaren ✔ Managern bekräftar ✔ Se läckta chatten med Dana White!

Det verkar som att UFC-superstjärnan Conor McGregor närmar sig en comeback till ringen.

Ja, du läste rätt. Enligt “The Notorious” själv är nämligen en ny boxningsfight i görningen – mot världsmästaren Manny Pacquiao.

Enligt McGregor själv ska matchen äga rum i Mellanöstern.

Pacquiao är en legendarisk boxare med ett record på 62-7-2, varav 39 knockoutvinster. Filippinaren har under karriärens gång vunnit flera världstitlar och har i sina senaste matcher kammat hem WBA-bältena i både weltervikt (66,7 kg) och superweltervikt (69,9 kg).

McGregor har endast gått en enda professionell boxningsmatch. Detta när han mötte den flerfaldige världsmästaren Floyd Mayweather i en av tidernas mest sedda kampsportsmatcher – som irländaren förlorade via TKO i rond tio.

Managern Audie Attar, som representerar både McGregor och Pacquiao, bekräftar för ESPN att fighten har diskuterats med UFC och att organisationen ska vara beredd att ge sitt godkännande.

Conor McGregor visar upp sin chatt med Dana White

Under fredagskvällen visade Conor McGregor även upp sin chatthistorik med Dana White, som visar har han har varit på UFC-chefen för att få till flera matcher under året – innan han till slut tröttnade och lade handskarna på hyllan för tredje gången.


SE ÄVEN: “Khamzat skulle sätta Conor McGregor i rullstol”


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara