“What the f*ck?!” Conor McGregor förvånar – med MÄRKLIGA snacks

✔ "The Notorious" nya snacks gör honom till en kandidat till Fear Factor

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor är känd för att gå sin egna väg men hans nya snacks är minst sagt underliga. På sociala medier så visar “The Notorious” hur han äter från en burk som innehåller döda bin.

Det ser dock inte ut som att bina är en del av irländarens vanliga diet eller särskilt frestande. Han tappar först ut massor av insekterna på sin mage och när han väl gör sig redo för att äta så är det knappast med glädje:

 – Herre min gud, vad fan är det här?! säger Conor McGregor om sina snacks.

McGregors ansiktsuttryck är ganska talande för vad han tyckte om sitt underliga val av snacks! Han kanske hade fått mer sympati från UFC-kollegan Joe Rogan som tidigare varit programledare för Fear Factor?


Relaterat till McGregor:

Conor McGregor tar ställning mot rasism – efter George Floyds dödsfall


Vad står näst för Conor McGregor?

“The Notorious” har inte tävlat sedan hans blixtsnabba avsluta av Donald Cerrone i slutet av januari. Sedan dess har det spekulerats fritt om vem han ska ta sig an härnäst. Han har själv satt siktet på interimmästaren Justin Gaethje, men det har även pratats om en titelmatch mot Kamaru Usman i weltervikt.

McGregor kom även att acceptera en supermatch mot UFC-legendaren Anderson Silva, men ännu har inget bekräftats av UFC.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara