Conor McGregor har ett oväntat löfte – till Mike Tyson

✔ "Svär på mitt liv - kommer att göra det"

Conor McGregor har bara gått en professionell boxningsmatch i karriären. Detta när han gjorde upp med Floyd Mayweather i ett uppmärksammat möte, som slutade i en knockoutseger i den tionde ronden för boxningslegendaren.

Relaterat: Nya Mike Tyson-videon kommer få dig att tappa hakan!

Detta var dock nog för att hyllas av en annan legendar – nämligen Mike Tyson. I en nylig video prisar han irländarens prestation mot Mayweather – och det tog inte lång tid för McGregor att själv svara “Iron Mike” via ett inlägg på Twitter:

– Tack Mike. Med kunskapen jag nu har om Floyds stil, och med hjälp av min gamle boxningstränare, så kommer jag att lösa pusslet och slå honom i det ofrånkomliga returmötet. Det svär jag mitt liv på. Det är grymt att se dig tillbaka, “Iron Mike”! skriver McGregor.

Conor McGregor vs Floyd Mayweather 2?

Nu återstår det att se ifall det blir någon rematch mellan McGregor och Mayweather. “The Notorious” tävlade senast i januari, då han besegrade UFC-kollegan Donald Cerrone via blixtsnabb knockout på UFC 246.

Läs mer: Mayweathers galna lönekrav – för att möta McGregor eller Khabib

Mayweather har inte gått någon professionell boxningsmatch sedan mötet mot McGregor, men hann med att snabbt besegra japanske talangen Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i slutet av 2018.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara