Conor McGregor (© Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports)
Conor McGregor (© Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports)

Misstänks för våldtäkt – här svarar Conor McGregor på anklagelserna

✅ Konfronteras - då reagerar superstjärnan

Conor McGregor retur till buren har omgärdats med högljudda röster från både fans och kritiker, men ett ämne har hamnat i skymundan: anklagelserna om våldtäkt.

I mars 2019 rapporterade The New York Times att “The Notorious” McGregor var misstänkt i ett våldtäktsfall i Irland och i oktober blev han på nytt anklagad för samma sak ett separat fall.

Då den irländska pressen inte publicerar namn på misstänkta i sexualbrott kom McGregors namn aldrig att nämnas då anklagelserna dök upp i hans hemland, medan The New York Times inte begränsades på samma sätt och valde att rapportera om fallen.

Medan pressen varit relativt tyst så har fans på sociala medier försökt att få svar från McGregor själv eller någon från hans team. Det har dock varit tyst – fram till nu.

I en intervju med ESPNs Ariel Helwani valde McGregor att bemöta våldtäktsankagelserna i viss mån, men svaren lämnade mycket att önska:

– Nej, bara nej, sade McGregor. Jag kan inte säga något om det. Det måste bara hända.

När Helwani frågade om McGregor berörs av anklagelserna så valde “The Notorious” att svara med sin egen fråga:

 – Skulle det besvära dig (att bli anklagad för våldtäkt)? Där har du svaret. Tid. Tålamod.

Tålamod är en förmåga som vi måste mästra. Tålamod är dock den svåraste konsten att bemästra, och jag arbetar hårt för att göra just det. Tiden kommer utvisa allt. Det är allt.

Med bara dagar kvar säger McGregor att han försöker hålla sig fokuserad på rätt saker i livet:

– Just är jag fokuserad på bältet, och på positivitet och bra tankar. Och jag vill be en bön för alla dem som försöker skada mig med den här typen av anklagelserna. Det är klart (jag förnekar). Självklart.

Tid, snälla. Tids nog kommer allt att avslöjas. Tids nog kommer allt att komma fram. Det är allt.

Mer om Conor McGregor:

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...