Conor McGregor förbryllad – av MMAnytts fråga: “Förstår inte”

✅ Ger svar på tal - efter kritiken

Enligt John Kavanagh, huvudcoach på SBG Ireland, är det Conor McGregor själv som styrt och ställt över sina träningsförberedelser inför helgens comeback mot Donald “Cowboy” Cerrone på UFC 246. I en intervju med The Mac Life förklarade Kavanagh detta med att McGregor “vet mer om fighting än oss alla tillsammans”.

Något som fick MMA-experten Luke Thomas att se rött.

– Jag gillar inte vad jag hör här. Jag har pratat med många framgångsrika coacher och fighters, och ingen har någonsin sagt att det där skulle vara ett framgångsrecept, sa Thomas bland annat i en video på sin YouTube-kanal.


RELATERAT: Kritiken – mot Conor McGregors förberedelser


Conor McGregor: “Har varit fullt strukturerat”

Under nattens presskonferens frågade MMAnytts reporter Sebastian Vendel-Martinez hur McGregor såg på kritiken – som inte riktigt verkade ha nått fram till superstjärnan.

– Styra mitt egna träningsläger… Jag har många… jag menar, jag är inte säker på vad du menar med det. Det är mitt träningsläger, jag styr upp det med mina tränare och mitt team. Jag förstår inte frågan, sa Conor McGregor.

Vendel-Martinez klargjorde då frågeställningen, varpå McGregor svarade:

– Jag vet inte var du har läst det, för det har varit fullt strukturerat. Jag har ett team av experter inom flera olika områden, från konditionssidan, från styrkesidan, från MMA-sidan, från boxningssidan och det har varit riktigt strukturerat. Jag hade bestämda tider för mina träningspass, 11.00 och 19.00, och jag höll båda tiderna. Jag gick och la mig vid en specifik tid, jag vaknade en specifik tid – jag har aldrig varit så strukturerad. Så det har varit ett fenomenalt träningsläger och jag har givit det med allt. Du vet, jag lovade mina fans, mitt team och mitt folk att avstå från min vackra sprit Proper 12 – jag vet att ni där ute njuter av den – men jag lovade att avstå, hålla mig fokuserad och ge det här mitt allt och det har jag gjort. Så jag är väldigt stolt över mig själv, och jag är väldigt stolt och tacksam över mitt team som har varit med mig på den här resan.

Se videon ovan!


LÄS MER: Här buas reportern ut – efter känsliga frågan till McGregor

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor om det vilda livet & alkoholproblem: “Jag har gjort misstag”


MMAnytt är på plats i Las Vegas för att rapportera från fight week och helgens storgala. Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för exklusiva MMA-videos!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC 246

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara