Här buas reportern ut – efter känsliga frågan till McGregor

✅ Den här frågan gillades INTE av fansen!

Under natten hölls en presskonferens med Conor McGregor och Donald “Cowboy” Cerrone, inför helgens stormatch på UFC 246 i Las Vegas.

Presskonferensen var betydligt lugnare än vanligt, då bägge fighters visade stor respekt för varandra – en stor omväxling från allt “trash talk” som vi vanligen får höra från McGregors håll. Vid en punkt hettade dock till en aning inne Pearl Theater, när en reporter ställde en känslig fråga som fick publiken att bua enstämmigt.

– Några snabba frågor till Conor, angående dina problem med lagen. Vad kan du berätta … inledde den kanadensiske reportern Morgan Campbell innan han snabbt överröstades av fansens burop.

Då bestämde sig Cerrone för att lägga sig i.

– Vi är här för att prata om matchen, inte vad han gör utanför fightingen! skällde Cerrone.

Men Campbell stod på sig, och svarade skämtsamt:

– Resten av veckan är det bara fight-frågor, jag lovar.


LÄS MER: UFC 246: McGregor vs. Cowboy – Matchkort, Tider och Info


“Conor McGregor svarade på dessa frågor igår”

Därefter var det istället UFC-bossen Dana White som försökte stänga ner frågan – genom att hänvisa till McGregors intervju med ESPN:s Ariel Helwani.

– Han svarade på dessa frågor igår på ESPN, sa White.

Campbell vek inte ner sig, utan försökte förgäves få ett svar på sin fråga.

– Kan du berätta något specifikt om statusen kring anklagelserna om sexuella övergrepp i Irland?

White upprepade då svaret om ESPN-intervjun, varpå Campbell försökte kontra med en omformulerad fråga till UFC-bossen istället.

– Var ni någonsin oroade över att det (brottsutredningarna, reds. anm) skulle kunna sätta denna match i fara? frågade Campbell.

– Nej, svarade White.

McGregor själv svarade aldrig på Campbells frågor under presskonferensen.

Se händelseförloppet i videospelaren ovan!


RELATERAT: McGregor vs. Cowboy – se stjärnornas första staredown här!


MMAnytt är på plats i Las Vegas för att rapportera från fight week och helgens storgala. Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för exklusiva MMA-videos!

Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC 246

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara