Conor McGregor munhuggs med Max Holloway – Får svar på tal

Conor McGregor och Max Holloway gnabbas på sociala medier efter UFC 218.

Fjäderviktsmästaren Max Holloway blev i helgen den första man att besegra Jose Aldo två gånger. Segern blev nästan en repris av deras första match men trots att han blev hyllad av flertalet så var det åtminstone en irländare som inte var imponerad.

Efter huvudmatchen mellan Holloway och Aldo så postade nämligen lättviktsmästaren Conor McGregor en bild från augusti 2013 som visade “Blessed” Holloway efter hans förlust mot McGregor:

Fick svar på tal direkt

Både Holloway och McGregor har minst sagt åstadkommit mycket sedan deras match.

Holloway har vunnit tolv raka mot namn som Aldo, Anthony Pettis, Jeremy Stephens och Ricardo Lamas medan McGregor har tagit hem både fjäderviktsbältet och lättviktsbältet samt gått en boxningsmatch mot den levande legenden Floyd Mayweather.

Det tog inte lång tid innan Holloway svarade irländaren med ett inlägg där han stoltserade med sitt imponerande matchfacit och kallade McGregor för pensionerad:

 

Vill du se en returmatch mellan Holloway och McGregor?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]