Conor McGregor. Foto: Mazdak Cavian för MMAnytt

Conor McGregors mystiska hint får MMA-världen att spekulera hejvilt

✅ Vad menar irländaren här egentligen?

Conor McGregor har inte gått någon UFC-match sedan i oktober förra året, då han föll mot rivalen och lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov via submission.

Läs mer: Conor McGregor i samarbete med svensk MMA-organisation

Nu har irländaren släppt en mystisk hint i form av ett datum – och plats – via sin Twitter. Detta har i vanlig ordning fått MMA-världen att spekulera hejvilt i om McGregors uttalande antyder på en UFC-comeback.

Flera möjliga motståndare

Vem skulle då McGregor möta i en comeback till oktogonen? Det finns ett flertal potentiella motståndare, och en av dem är Justin Gaethje, som är stekhet med tre raka vinster mot toppnamn i lättviktsdivisionen. Gaethje har dessutom ivrigt försökt få till en match med irländaren på senare tid.

Läs också: Justin Gaethje vill möta McGregor – här är hans krav på UFC

Ett annat tänkbart namn skulle vara Dustin Poirier. “The Diamond” föll nyligen mot Khabib Nurmagomedov i en fight om lättviktstiteln i Abu Dhabi, och har sedan dess hintat om en match mot “The Notorious”.

 

Vem skulle ni vilja se McGregor möta i en UFC-återkomst? Kommentera nedan!

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara