Tränaren avslöjar: Vill se Conor McGregor möta rivalen härnäst

✅ John Kavanagh om irländarens potentiella motståndare: "Har alltid älskat det"

Conor McGregor har avtjänat sin avstängning för skandalscenerna efter UFC 229, där han förlorade sin senaste match mot Khabib Nurmagomedov.

Nu är irländaren alltså redo för att återvända till tävlan – men ännu finns inga konkreta uppgifter om en återkomst för “The Notorious”.

Vill se match mot rivalen

Det har tidigare ryktats flitigt om potentiella möten med Donald “Cowboy” Cerrone eller Anderson Silva, men om McGregors tränare John Kavanagh fick bestämma skulle det bli en tredje och avgörande match mot Nate Diaz.

– Jag har alltid älskat idén om en trilogi mot Diaz, det har jag sagt från början. Jag ser verkligen fram emot att få se hur Nate ser ut i sin kommande match mot Anthony Pettis. Det blir spännande att se, som ett fan av sporten, säger Kavanagh till ESPN.

conor mcgregor nasta match

Nate Diaz (vänster) och Conor McGregor (höger) efter deras blodiga returmatch på UFC 202, där McGregor kammade hem vinsten via majoritetsdomslut. Den första matchen, på UFC 196, vann Diaz via submission. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

“Om du skulle rikta en pistol så …”

Diaz och McGregor har mötts två gånger tidigare, och båda har vunnit en match var. Kavanagh understryker dock att det inte spelar alltför stor roll vem McGregor möter så länge han är taggad – men att han föredrar ett tredje och avgörande möte med Stocktonsonen.

– Men ärligt talat, om Conor är taggad, motiverad, och pushar sig själv spelar det ingen roll vem han möter. Men om du skulle rikta en pistol mot mitt huvud skulle jag säga Diaz, avslutar Kavanagh.

Nate Diaz tar sig an den tidigare mästaren Anthony Pettis på UFC 241 den 17 augusti.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...