"The Notorious" Conor McGregor. Foton via Instagram/@thenotoriousmma

Nya beskedet: Då väntas Conor McGregor gå sin nästa match

✅ Stjärnans comeback blir uppskjuten

Conor McGregor ser ut att bli borta längre än förväntat.

Mycket pekade på att “The Notorious” skulle återvända till buren i sommar. Av allt att döma såg motståndaren då ut att bli den amerikanska publikfavoriten Donald “Cowboy” Cerrone.

Men enligt UFC:s vd Dana White är McGregor vs. Cerrone inte längre aktuell och nu verkar den irländske superstjärnans comeback bli uppskjuten.

– Matchen blev helt enkelt inte av, säger White till ESPN och påpekar att McGregors i första hand är på jakt efter en returmatch mot den obesegrade mästaren Khabib Nurmagomedov.


RELATERAT: UFC jobbar på Donald Cerrone vs. Al Iaquinta


Conor McGregor har ögonen på en returmatch mot Khabib Nurmagomedov. För att ta sig dit lär en vinst mot någon annan toppfighter krävas – men trots tidigare indikationer verkar hans nästa motståndare alltså inte bli Donald Cerrone. Foto: AFP

Conor McGregor väntas återvända i höst

Både McGregor och Nurmagomedov är för närvarande avstängda från tävling, som en följd av skandalscenerna på efter deras stora titelfight på UFC 229 i höstas. Därefter kommer Nurmagomedov, enligt White, möta vinnaren av den tillfälliga titelmatchen mellan Max Holloway och Dustin Poirier.

Även om “Cowboy”-matchen just nu ser mer avlägsen ut än tidigare, så lär McGregor med andra ord behöva möta någon annan för att göra sig förtjänt av en ny chans på bältet. Så när kan vi egentligen få se den tidigare dubbelmästaren återvända?

– Vi kommer troligen se Conor fightas i höst, säger White.


LÄS MER: Conor McGregor på väg tillbaka – varnar alla UFC-fighters

LÄS OCKSÅ: Conor McGregors nästa match: “Cowboy”, Diaz – eller Anderson Silva?


Vem vill du se Conor McGregor möta härnäst?

Denna artikel publicerades den andra mars 13:22.

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...