Se det legendariska returmötet mellan Conor McGregor och Nate Diaz!

🎦 En av 2016s bästa matcher ✅ Se den helt GRATIS på MMAnytt!

2016 var året då den UFC:s mest lukrativa rivalitet föddes: Conor McGregor mot Nate Diaz. Allt började med Diaz numera ökända utmaning efter matchen mot Michael Johnson.

I den svordomsfyllda “promon” utnämnde han sig själv till den största pengafighten i UFC – inte de andra “töntarna” i organisationen.

De möttes sedan två gånger och genererade över 2.9 miljoner PPV-köp. Det första mötet slutade i en submission-seger för Diaz, efter att McGregor gått ut stenhårt och försökt avsluta Stockton-sonen.

När konditionen tog slut gick irländaren på en oväntat nedtagning, vilket var början på slutet. Detta under UFC 196.

McGregor vägrade sedan möta någon annan än Diaz och hans önskningar gick i uppfyllelse fem månader senare på UFC 202. Då tog McGregor hem ett majoritetsdomslut – vilket öppnade för ett tredje möte.

Inför “The Notorious” comeback på UFC 246: McGregor vs. Cowboy har UFC släppt hela matchen gratis, som ni kan se i videorutan högst upp i denna artikel!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara