Foton: Noah K. Murray-USA TODAY Sports samt Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports.

AVSLÖJAR: Conor McGregor klar för UFC-comeback!

✅ Världsstjärnan avslöjar - då återvänder han

Conor McGregor har gett ett datum för sin återkomst.

Den irländska världsstjärnan, som inte fightats sedan i oktober förra året, är nu klar för sin nästa UFC-match.

McGregor avslöjade själv, under dagens presskonferens i Moskva, att han kommit överens om att återvända för en fight den 18 januari nästa år i Las Vegas.

Vem han ska möta vill irländaren dock ännu inte avslöja – men enligt ESPN:s Ariel Helwani ser det ut att bli mot antingen världsfyran Justin Gaethje eller världsfemman Donald “Cowboy” Cerrone, även om inga kontrakt är påskrivna ännu.

McGregors plan för 2020

Enligt Helwani vill McGregor ha tre matcher under nästkommande år – först mötet i januari, sedan vinnaren av stormötet Nate Diaz vs. Jorge Masvidal, och slutligen vinnaren mellan den förväntade titelfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson (via Twitter):

Har inte fightas – sedan förlusten mot Khabib

Conor McGregor gick sin senaste fight på UFC 229 i oktober förra året, och förlorade då mötet om lättviktsbältet mot Khabib Nurmagomedov. Irländaren ströps ut i den fjärde ronden, och fullt kaos utbröt därefter i arenan efter att Khabib stormat ut ur buren och gett sig på McGregors lagkamrater.

Sedan dess har McGregor ryktats möta ett flertal olika motståndare, och nu verkar det som att vi kanske snart till sist får se hans återkomst till oktogonen.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...