Conor McGregor (Via @thenotoriousmma)
Conor McGregor (Via @thenotoriousmma)

Conor McGregor om kändisskapets baksida: “familjen har det svårt ibland”

✅ McGregor: "åt helvete med kändisskapet"

Det finns få som lever det liv som Conor McGregor lever, med allt vad det innebär att vara en internationell superstjärna. I helgen kommer han än en gång att kliva in buren inför miljoner av tittare och samtidigt dryga ut sin kassa med rekordsummor.

Men trots alla miljoner på kontot så erkänner “The Notorious” att kändisskapet kommer med en baksida. MMAnytt är på plats i Las Vegas och var med när irländaren svarade på frågor från media.

När han ombads att svara på hur det är att vara en av världens mest kända människor så delade han med sig av både det positiva och negativa:

 – Jag har alltid sagt: åt helvete med kändisskapet, och jag har aldrig gjort detta för att bli en kändis, svarade Conor McGregor

Det har bara varit en nödvändig del utav allt detta. Det har sannerligen sina fram- och baksidor. En dag kanske jag kommer dra mig ur allting, för det är verkligen galenskap i perioder. Ibland är det svårt.

Jag är väldigt tacksam för den position jag är i. Jag är väldigt tacksam för det stöd som jag får från folk. Om det för med sig lite ont…

Se hela vår video med Conor McGregor här nedan:UFC 246: McGregor vs. Cowboy – Matchkort, Tider och InfoConor McGregor om kändisskapet: familjen lider mest

McGregors kändisskap har inte bara höjt honom till skyarna och gjort honom till miljonär, folk i hans närhet har också påverkats nämnvärt.

Hans nära vänner och träningskamrater Artem Lobov och Dillon Danis har själva blivit kändisar med stor hjälp av sina kopplingar till McGregor, men även “The Notorious” familj har påverkats.

När han ombeds att lista det negativa listar han just familjen och hur de påverkas negativt av exempelvis skriverier:

– Ibland känns det som en häxjakt, sade McGregor om kändisskapet.

Det påverkar inte mig så mycket. Jag är okej med det, jag förstår det. Det är min familj som har det svårt ibland. Men jag förstår att det är ett nödvändigt ont.

Och jag förstår också att folk har riktiga problem, det här är inga riktiga problem. Jag kom hit i en sprillans nya Rolls Royce, min familj är hemma och min son leker i vår pool i vårt Las Vegas-hem.

Det finns folk med riktiga problem, så jag väldigt välsignad…

Kör igång videon där ovan för att höra hela intervjun.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara