Conor McGregor ger positiv uppdatering om sitt brutna ben!

✔ "Det känns som att jag kan sparka redan"

Conor “The Notorious” McGregor råkade ut för ett allvarligt benbrott i sin senaste match mot Dustin “The Diamond” Poirier på UFC 264 i juli.

McGregor ställdes mot Poirier i huvudmatchen i ett trilogimöte som skulle sätta ett stopp på deras rivalitet. Men dessvärre blev det inte som någon hade tänkt sig och matchen avslutades via läkarstopp efter att McGregor brutit sitt ben.

“The Notorious” kunde i slutet av augusti ses gå på ett löpband bara 49 dagar efter operationen och nu ger han en uppdatering kring det brutna benet och hur han hanterat hela situationen efter den tunga förlusten.

– Det känns som att jag kan sparka redan, sade McGregor till journalisten Adam Glyn via MMA Fighting. Ärligt talat känns det som att jag kan sparkas redan nu, men jag tänker lyssna på läkarna och på de personerna som har guidat mig igenom detta.

– Det är vad jag har gjort hitintills och jag har åtagit mig att följa planen. Jag är tillbaka på fötterna och det känns riktigt bra!


HETAST JUST NU


Conor McGregor tänker låta det ta den tid som behövs

Trots det positiva beskedet om McGregors ben tänker han inte påskynda sin rehabilitering mer än nödvändigt. “The Notorious” är självsäker på att han kommer komma tillbaka, men det kommer få ta den tid som behövs.

– Jag var upprörd ett litet tag, det har inte varit enkelt, sade McGregor. Det har varit upp och ner och är antagligen det galnaste som har hänt mig i hela mitt liv. Det har inte varit roligt eller en dans på rosor men jag har tagit mig igenom det. Jag har haft min familj och mitt team vid min sida och vi kommer ta oss i mål.

– Det är fortfarande en lång väg kvar och jag vill inte skynda på allt för mycket. Som jag sa så känns det som att jag redan kan sparkas men jag har fått instruktioner att inte göra det. Men jag kommer komma tillbaka – tror ni att ett brutet ben kan stoppa mig? Tänk om!

 

Kolla hela intervjun här nedan:

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...