Conor McGregor öppen för att möta Khamzat Chimaev: ”Inga problem, bitch”

✔ Får utmaning från Nate Diaz som kallar Khamzat för "lätt kille"

Den irländska superstjärnan Conor McGregor säger att han är villig att möta UFC-svensken Khamzat Chimaev i buren.

“The Notorious” McGregor antog utmaningen efter att han och sin forna rival Nate Diaz munhuggits på sociala medier – igen. McGregor håller just nu på att återhämta sig efter två raka förluster mot Dustin Poirier och en benskada han ådrog sig i den sista matchen.

Trots tre förluster på fyra matcher har McGregor gjort det klart och tydligt att han ämnar att fortsätta slåss. Diaz föreslog att McGregor skulle ta sig an stjärnskottet Khamzat som representerar Sverige i buren.

 – Låt [McGregor] möta Kamrat (Khamzat Chimaev), skrev Diaz på Twitter. Det vore en bra match att få till. Han behöver en ny och lätt kille att slåss mot ändå. Han kan komma tillbaka och se om han ens kan slåss över huvud taget. Bra idé Nate, Tack.

McGregor var inte sen på att svara och svarade att han är villig att ta sig an Khamzat i buren.

 – Inga problem, bitch.

McGregor Nate Diaz Khamzat Chimaev

I vanlig ordning tog McGregor bort sitt inlägg, men inte innan Khamzat hade reagerat positivt på hans svar!

Khamzat har just nu tio raka vinster i sin professionella MMA-karriär, alla via avslut. Den svenska UFC-stjärnan har kommit att bli namnet på allas läppar efter att han krossat sina motståndare i fyra raka UFC-matcher.

I sin senaste match besegrade Khamzat den kinesiska talangen Li “The Leech” Jingliang och tog sig in på welterviktsklassens ranking. Khamzat är just nu rankad på elfteplats och är ute efter sin nästa utmaning. Enligt UFC-chefen Dana White har det dock varit svårt för dem att hitta en motståndare åt Khamzat då ingen är villig att ställa upp.

– Ingen vågar möta den här killen, sade White. Alla vill ut på sociala medier och säga det ena och det andra. Men när det verkligen gäller vill ingen försöka slåss mot Khamzat Chimaev. Jag klandrar inte dem. Men i slutändan är du en professionell fighter. Du borde se en kille med så mycket hype och självförtroende som [Khamzat] Chimaev som en enorm möjlighet.

Nate Diaz har redan nobbat en match mot Khamzat och trots att McGregor säger sig vara villig att acceptera utmaningen så är det föga troligt att den matchen blir av.

McGregor kommer med största sannolikhet att återvända till buren i sommaren 2022 och har den senaste tiden visat upp en imponerande fysik, långt över viktgränsen för lättviktsklassen.

Khamzat och McGregor har minst sagt en underlig relation. McGregor har bland annat påstått att Khamzat erbjudit sin att hjälpa honom att “spöa upp Khabib Nurmagomedov”, men Khamzat har tidigare sagt att han flög till Irland (!) för att försöka slå ned irländaren.


HETAST JUST NU

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...