Conor McGregors otippade meddelande till Khabib – om faderns koma

✔ Abdulmanap Nurmagomedov i kritiskt tillstånd i Moskva, Ryssland

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor och den regerande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov har en väldokumenterad och infekterad rivalitet. Nu när Khabibs pappa ligger i koma så skickar “The Notorious” McGregor ett otippad meddelande till “The Eagle” och säger att han ber för hans hälsa och välgång.

Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov har legat i luven på varandra under de senaste dagarna. I flera meddelanden så gick McGregor till attack på sociala media och hånade “The Eagle”. I samma vända så dödshotade han även Justin Gaethje och utmanade honom till en kamp om interimbältet.

Nu har dock Khabib råkat ut för en allvarlig familjetragedi och McGregor ändrar sin ton nämnvärt. I kölvattnet av nyheterna om Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedovs sviktande hälsa så skickar irländaren ett meddelande:

 – Jag ber för en återhämtning av Abdulmanap Nurmagomedov. Han är en man ansvarig för flera världsmästare i flera kampsporter. Han är sannerligen ett kampsports-geni. Jag blev väldigt ledsen över att höra dessa nyheter ikväll. Jag ber för Nurmagomedov-familjen i en stund som denna.


Missa inte: Conor McGregor DÖDSHOTAR Justin Gaethje – efter pappa-kommentarerna


Vad står näst för McGregor?

McGregor har nyligen varit mycket aktiv på sociala medier och bland utmanat interimmästaren Justin Gaethje i hopp om att besegra honom och få nästa titelchans.

Efter sin vinst över Donald Cerrone i januari så har det spekulerats vilt om McGregors framtid och nästa match. Han har själv sagt att han siktar på en comeback i juli, vilket skulle betyda att han kommer tävla på UFC Fight Island.

Trots en hätsk stämning mellan McGregor och Khabib så kan vi nog åtminstone förvänta oss att de begraver stridsyxorna – åtminstone för ett tag framöver.

 

Vad tycker du om McGregors meddelande?

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara