CHOCKBESKEDET: Conor McGregor går i pension!

✅ Superstjärnan Conor McGregor påstår att han går i pension ✅ Sade tidigare denna månad att han var i kontraktsdiskussioner för en match i juli

Alldeles nyss kom superstjärnan Conor McGregor med en chockerande nyhet: han väljer att pensionera sig från MMA. De senaste veckorna har rykten florerat om vem McGregor ska möta härnäst.

“The Notorious” har blivit ihopkopplad med flera fighters som Nate DiazAnderson Silva och Donald Cerrone. McGregor har också krävt en andel i UFC för att överhuvudtaget tänka sig att fightas som co-main event.

Det ska tilläggas att pensionen kan vara ett PR-stund från McGregors sida, ett effektivt verktyg i kontraktsförhandlingar för att sätta press på UFC.


Relaterat


– Ett snabbt meddelande: Idag har jag bestämt mig att lämna sporten som kallas “Mixed Martial Art. Jag önskar mina före detta kollegor all lycka i framtida tävlingar.

– Nu ska jag ansluta mig till mina kollegor som redan har pensionerat sig. Jag bjuder på Proper Piña Coladas, grabbar! skrev McGregor på Twitter.

Detta är inte första gången McGregor har pensionerat sig. 2016 skrev McGregor: “Jag har valt att pensionera mig ung. Tack för alla cash. Vi ses” efter förlusten mot Nate Diaz.

Vad tror du? PR-stunt eller är McGregor-showen slut?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara