Dana White stänger ner snacket om McGregor vs. Poirier: “Inte det vi gör”

✔ "Den matchen betyder ingenting ..."

Det planerade UFC-toppmötet mellan Conor McGregor och Dustin Poirier kommer att ske i lättvikt.

LÄS MER: Conor McGregor med nytt skrytköp – se 19 meter långa lyxjakten


Det meddelar Dana White under onsdagen. UFC-bossen stänger därmed ned snacket om att stormötet skulle kunna ske i weltervikt, något som bland annat McGregors coach John Kavanagh gett sken av på sociala medier.

– Det blir i lättvikt. Jag tänker inte anordna någon jäkla mångmiljon-fajt i en viktklass där den inte betyder någonting. Den matchen betyder ingenting i weltervikt. Ingen av dem är rankade i weltervikt, och det påverkar inte lättviktsdivisionens ranking ifall någon av de vinner eftersom de då fightas i weltervikt. Det skulle inte gå ihop, säger White till BT Sport.

Håller med Khabib: “Inte det vi gör här”

UFC:s lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov har också gått ut och sagt att han inte tänker försvara sin titel mot vinnaren mellan McGregor och Poirier ifall de möts i weltervikt – och White verkar vara inne på samma spår.

LÄS OCKSÅ: Khabib vägrar gå titelmatch mot vinnaren av McGregor vs Poirier ifall …

– Det finns många organisationer som sätter ihop orimliga matcher. Ni kan gå och kolla på såna matcher varje helg, men det är inte det vi gör här, avslutar UFC-presidenten.

Mötet mellan McGregor och Poirier är ännu inte officiellt, men beräknas äga rum den 23 januari.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...