Conor McGregor postar kryptisk på sociala medier – Efter skandalen

✅Vad blir konsekvenserna för "The Notorious"? ✅Postar två bilder efter skandalscenerna i samband med UFC 223

Det har varit relativt tyst kring Conor McGregor sedan skandalscenerna under UFC 223 då han och hans gäng attackerade en buss där ett flertal UFC-fighters satt och väntade på att få åka hem till sina respektive hotell. Den före detta lättviktsmästaren kastade bland annat ett stort metallföremål mot en bussruta och skadade UFC-fighters Michael Chiesa och Ray Borg. Både Chiesa och Borg kom att bli avlägsnade från matchkortet på grund av skador och även McGregors lagkamrat Artem Lobov fick sin match inställd efter att det visade sig att han varit inblandad i attacken. Nu bryter irländaren tystnaden på sociala medier med två bilder.


Joe Rogan kritiserade Conor McGregor live under UFC 223: “Patetiskt, vidrigt…”


Conor McGregor – Vad händer nu?

McGregor postade för några timmar sedan två bilder på sociala medier. En som visar honom komma ut från rätten tillsammans med en av sina lagkamrater, Cian Cowley som också hamnade i problem med lagen, och den andra som visar den före detta mästaren med sin son och flickvän.

Det är ännu oklart vad som kommer hända med McGregor efter attacken. Han är fri att röra sig som han önskar efter att betalat borgen på $50,000 (ca 428 000 kr), en summa som Dillon Danis ska ha betalat åt honom. McGregor kommer dock att behöva lämna veckoliga rapporter till en så kallad “bondsman” som måste godkänna eventuella resor.

McGregor inväntar nu vidare konsekvenser för sitt agerande och kommer att behöva infinna sig i rätten den 14 juni för att gå igenom eventuella rättsliga åtgärder. “The Notorious” står anklagad för tre fall av överfall och ett fall av kriminellt ofog.

Domaren har också valt att vidta skyddsåtgärder för bland annat Chiesa och Borg efter attackerna. Totalt så skadades fyra personer av McGregors handlingar och svallvågorna kan komma att bli stora för irländaren.

🙏

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...