Conor McGregors återhämtning går mycket bättre än väntat!

✔ Visar upp toppform - efter otäcka benbrottet

Trots ett brutalt benbrott ser Conor McGregor ut att vara i utmärkt form, med tanke på omständigheterna, då hans återhämtning verkar gå utmärkt.

Det var på UFC 264 i juli i år som McGregor mötte Dustin Poirier för tredje gången – och brutalt bröt sitt ben i slutet av den första ronden. Utöver faktumet att det var McGregors andra raka förlust, efter att ha blivit knockad av Poirier på UFC 257 i januari, så innebar skadan dessutom en lång återhämtningsperiod för den irländska stjärnan. Det var även många fans som undrade om detta var slutet för McGregor i UFC.

Som tur är verkar läkningen gå utmärkt för McGregor, som har spenderat mycket tid på Elite OrthoSport för att se till att läkningsprocessen går så smidigt som möjligt. Han opererades för snart sex veckor sedan och har hållit sina fans uppdaterade under hela processen.

Nyligen tog McGregor till sociala medier för att visa hur långt han kommit med läkningsprocessen.

– Fem veckor, fem dagar efter operationen, jag är tillbaks på cykeln. Jobbar från det globala centret för fysisk träning och återhämtning,[Elite OrthoSport], skrev McGregor.

McGregor har tidigare sagt att han förväntar sig en omedelbar titelchans när han återvänder, men det är ytterst osannolikt med tanke på hur talangrik lättviktsklassen i UFC är för tillfället.HETAST JUST NU


 

Vem borde Conor McGregor möta efter en lyckad återhämtning?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...