Conor McGregors pub utsatt för attack – Molotovcocktails och rörbomber!

✔ Var på plats bara timmar innan attacken!

Puben “The Black Forge Inn” som ägs av Conor McGregor har blivit utsatt för en attack av molotovcocktails enligt en rapport från TMZ. Polisen har även angett att det fanns rörbomber utanför barens entré.

“The Notorious” McGregor ska inte ha varit på plats när attacken skedde och enligt uppgifter från en som har kontakt med den forne mästaren ska ingen ha blivit skadad. De har inte heller behövt stänga ner puben och serverar gäster som vanligt.

Irländska myndigheterna har bekräftat att attacken ägt rum och att de i nuläget ser det som ett försök till skadegörelse. De bekräftade också att ingen skada var skedd och att ingen blev skadad. Polisen letar nu efter vittnen som kan ha sett något gällande attacken.

McGregor köpte baren för två år sedan och har vid flera tillfällen gjort reklam för “The Black Forge Inn” och har även setts på plats vid flera tillfällen. Bara några timmar innan attacken gjorde McGregor ett inlägg på Instagram där han kunde ses besöka puben.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)


HETAST JUST NU


Speltips inför UFC Vegas 46: Kattar vs Chikadze

I helgen är det äntligen dags för UFC att återvända då de på nytt intar UFC Apex i Las Vegas!

I huvudmatchen får vi se de lovande talangerna Calvin Kattar och Giga Chikadze ryka ihop. Det är Kattars första match sedan hans tuffa förlust mot den forna UFC-mästaren Max Holloway.

Kattar hade dessförinnan två imponerande vinster mot UFC-veteranen Jeremy Stephens och Dan Ige. Chikadze har i sin tur en vinstsvit på nio raka och tre raka avslut mot bland annat Cub Swanson och Edson Barboza.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...