Conor McGregor rasar – efter UFC-bossens kommentarer

✅ Försvaret: "Bryr mig inte"

På senare tid har det cirkulerat rykten om en potentiell match mellan den tidigare lättviktsmästaren Conor McGregor och welterviktsstjärnan Jorge Masvidal.

UFC-presidenten Dana White har dock varit tydlig med att ett möte inte kommer att ske – då han anser att Masvidal är alldeles för stor för McGregor.

Detta föll inte den irländske superstjärnan i smaken. Efter helgens UFC 240 avslöjar UFC-bossen att McGregor inte alls var nöjd med Whites uttalande.

– Jag tycker att Masvidal är för stor för Conor, men Conor håller inte med. Conor var inte glad över att jag sagt att Masvidal är för stor för honom, säger White.

– Han sa att mina kommentarer gjorde honom upprörd. Jag har sagt det en miljon gånger och jag kommer att säga det igen – den här killen är villig att möta vem som helst. Men jag bryr mig inte om han är upprörd eller inte, jag tycker att Masvidal är för stor för Conor, fortsätter UFC-bossen.

Dana White tycker att Jorge Masvidal (överst) är för stor för superstjärnan Conor McGregor. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Slog UFC-rekord

Masvidal tog nyligen hem sin karriärs största seger då han knockade stjärnan Ben Askren efter bara fem sekunder, vilket är den snabbaste knockouten i UFC någonsin.

Läs mer: Jorge Masvidals hot – mot UFC-bossen

McGregor å sin sida har inte fightats sedan den förra hösten, då han besegrades av Khabib Nurmagomedov i titelmatchen om lättviktsbältet på UFC 229.

 

Håller ni med White? Är Masvidal för stor för McGregor?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara