Foto: Noah K. Murray-USA Today Sports

Medan du sov: Hela MMA-världen skrattar – åt Conor McGregors tröja

✅ "Fruktansvärt"

UFC:s första gala för det nya året närmar sig med stormsteg. Den 18:e januari kliver flera fighters återigen in i oktogonen – däribland superstjärnan Conor McGregor.

McGregor tar sig an Donald Cerrone i en welterviktsdrabbning – hans första sedan förlusten mot Khabib Nurmagomedov.

Inför galan har UFC, i samarbete med Reebok, skapat en T-shirt i vad de kallar “Legacy Series”. Tröjan har inte fått några vidare recensioner och MMA-journalisten Luke Thomas gick hårt åt den, som han menade visar total brist på fantasi.

– Det är den officiella tröjan för UFC 246 och den saknar helt fantasi, skrev Thomas.

– Alla dessa år med Reebok har en sak gemensamt – de är inte särkilt kreativa. De har några plagg som är enkla och stilrena, men när det kommer till design, är de helt enkelt inte bra på det.

Foto: UFCStore.com

Vad tycker du om tröjan?

ONE Championship planerar 50 galor 2020

Asiens största MMA-organisation ONE Championship fortsätter expandera. Under 2019 höll organisationen 42 galor, vilket innefattade ONE Warrior Series, ONE Hero Series, ONE Superseries och ONE E-sport Series.

I år är planen att anordna hela 50 galor i sina så kallade nyckelmarknader Thailand, Singapore, Japan och Kina – men de planerar även att debutera både i Indien och USA.

På fredag arrangerar de sin första gala för året: ONE: A New Tomorrow. Där försvarar flugviktsmästaren Rodtang Jitmuangnon sin titel i kickboxning mot Jonathan Haggerty.

Raymond Daniels tillbaka i buren – efter spektakulära knocken

Kickboxningsvärldsmästaren Raymond Daniels har gått två matcher i MMA sen han bytte sport från kickboxningen. Daniels är en otroligt framgångsrik kickboxare med flera världsmästartitlar i bagaget.

Under Bellator Birmingham stod han för en av årets bästa knockouter, som bland annat innefattade hela två piruetter, innan den brutala knocken var ett faktum.

Bellator 238 går av stapeln den 25:e januari, där Daniels tar sig an den betydligt mer rutinerade Jason King (8-5-0). I huvudmatchen försvarar Julia Budd sin fjäderviktstitel mot forne UFC-mästaren Cris Cyborg.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara