Conor McGregor ryktas möta Floyd Mayweather – i en MMA-match

✅ Uppgifter: Mayweather vs. McGregor 2 i diskussionsfasen - denna gång i MMA ✅ Experten: Matchen kan vara värd 4 miljarder kronor

UFC:s lättviktmästare Conor McGregor ser ut att möta den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather igen – men denna gång i en bur snarare än en boxningsring.

Lösa rykten om en returmatch mellan McGregor och Mayweather har länge florerat på sociala medier och desto mer de senaste dagarna. Häpnadsväckande nog kommer nu nya, mer tillförlitliga uppgifter från källor till experten och journalisten Gareth A Davies.

En ny lukrativ stormatch mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather rapporteras vara i görningen – men denna gång verkar det röra sig om en MMA-match. Foto: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Returmatchen kan vara värd 4 miljarder kronor

Davis, ett välkänt ansikte från The Telegraph och BT Sport bland annat, avslöjade nyligen att en MMA-match mellan McGregor och Mayweather – som potentiellt kan vara värd så mycket som fyra miljarder kronor – är i diskussionsfasen. Detta enligt uppgifter som han bedömer som trovärdiga.

Davis hade följande att säga i en intervju med talkSPORT:s Jim White:

“My soundings are that there are a lot of talks going on in the background, there are a lot of talks around people with Mayweather.

“There are a lot of talks about him potentially having an MMA fight with Conor McGregor.

“Conor McGregor had no chance in a boxing match with Floyd Mayweather.

“People will tune in to see Mayweather get stopped by Conor McGregor and it won’t affect his boxing record.

“I think it’s going to happen and I think it will be a three, four, five hundred million dollar fight again.”

Floyd Mayweather har gett flera hintar om MMA

Även om uppgifterna är chockerande för många, så är det ändå inte allt för förvånande för den som hållit koll på Mayweathers sociala medier på sistone. Förutom en hel del plötsligt skitsnack mellan Mayweather och McGregor, har “Money” även lagt ut en hel del hintar om en övergång till MMA de senaste dagarna.

Come at the king, you best not miss…

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Billion Dollar Man

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Varken Mayweather eller McGregor har gått någon match sedan deras stora superfight i augusti, som “The Notorious” förlorade via teknisk knockout i den tionde ronden. Då möttes de i en boxningsmatch som var Mayweathers 50:e och enligt honom själv sista – samtidigt som den markerade McGregors professionella debut.

Mayweathers boxningskarriär må fortfarande vara avslutad – men mycket tyder alltså på att han nu istället planerar att ge sig in i MMA, om än bara för en till match mot McGregor…


Relaterat:


Hur tror du att en MMA-match mellan McGregor och Mayweather skulle sluta?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorRykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah