Conor McGregor ryter ifrån – efter Diego Sanchez bisarra träningsvideo!

✔ Sanchez träningsvideo blir viral - av helt fel anledningar ✔ "Det här är galenskap!"

Diego Sanchez har fått hela MMA-världens ögon på sig efter att han hamnat i bråk med UFC och sedermera fått sparken. Flera MMA-profiler har uttryckt oro för Sanchez och riktat skarp kritik mot hans tränare Joshua Fabia.

En av dem är UFC-chefen Dana White som kallade Fabia för “helt jävla galen“. Även ex-mästarna Michael Bisping och Rashad Evans har fördömt Fabia och hans metoder, något som knappast kommer sluta nu.

En träningsvideo med Fabia och “The Nightmare” Sanchez har kommit att spridas som en löpeld på sociala medier. Video har sedan dess försvunnit i sin helhet, men klipp cirkulerar fortfarande.

Där kan man bland annat se hur Sanchez hänger upp och ned, medan Fabia slår honom upprepade gånger mot huvudet. Fabia sparkar och knäar sedan mot Sanchez huvud och kropp. Du kan se delar av videon här nedan.HETAST JUST NU


Conor McGregor skickar meddelanden Diego Sanchez

En av dem som reagerat på de bisarra träningsklippen är UFC-stjärnan Conor McGregor. Den före detta dubbelmästaren har tidigare försökt att få till en match mot Sanchez och har upprepade gånger hyllat honom.

Denna gången reagerade han dock med ilska kontra Sanchez tränare och kritiserade träningsmetoden.

 — Det här är galenskap, skrev McGregor. Jag kommer att bryta [Fabias] näsa i delar. Det här är inte ett bra drag Diego, min bror. Jag har varit med dig hela vägen och är fortfarande, men inte med det här.

McGregor avslutade meddelandet genom att uppmana Sanchez att “lämna honom,” men fortsatte skriva flera meddelanden (som han sedan dess raderat).

 — Jag håller faktiskt med om att man ska härda kroppen. Men att göra det medan man hänger upp och ned—och att få slag mot huvudet upprepade gånger medan man täcker för ögonen—är helt befängt! Ta tag i den här killens öron och skalla honom omedelbart.


Missa inte: VIDEO: Diego Sanchez fruktar att UFC kommer att döda honom


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorDiego SanchezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...