Conor McGregor sågas av kollegorna efter MTV-skandalen: “Khabib förändrade honom”

✔ McGregor rör upp starka känslor med sitt beteende: "Han har blivit fullständigt galen!"

Conor McGregor är på nytt i hetluften och inte helt oväntat så blir UFC-stjärnan kritiserad av sina MMA-kollegor för sitt senaste utspel.

“The Notorious” McGregor var i helgen på plats under MTV Video Music Awards och hamnade i ett hetsigt bråk med musikern Machine Gun Kelly.

Det rapporterades först om att McGregor frågat Kelly om en bild som han blev nekad för. McGregor ska sedan ha blivit knuffad av antingen Kelly eller musikerns säkerhetsvakter. Den irländska stjärnan ska då ha spillt sin drink, blivit arg och försökt att attackera Kelly och hans entourage. När han blev motad av säkerhetsvakter så kastade han istället en drink mot dem.

McGregor förnekade att han frågat om en bild men har inte gett någon förklaring till sitt utbrott. Kort efter händelsen så sade han att han inte visste vem Kelly var, förutom att musikern hade ett förhållande med skådespelerskan Megan Fox.

McGregor kallade händelsen för “rykten” och sade att han inte hamnade i bråk med folk som inte är “riktiga fighters”.

 — Jag känner inte ens killen om jag ska vara ärlig, sade McGregor. Bara rykten. Inget hände med mig. Jag slåss bara mot riktiga fighters. Människor som slåss på riktigt. Jag slåss verkligen inte med små vita Vanilla Ice-rappare. Jag känner inte ens killen. Jag vet ingenting om honom, förutom att han är med Megan Fox.

 


HETAST JUST NU


Fighters reagerar på Conor McGregor-bråket

Det var många som hade starka åsikter kring händelsen. Machine Gun Kelly valde dock själv att vara tyst när att han blev tillfrågad om bråket med McGregor.

McGregors MMA-kollegor valde dock inte att vara tysta. Kolla in några av reaktionerna som kom in efter Conor McGregor-bråket på MTV-galan.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...