Conor McGregor sågas av kollegorna efter MTV-skandalen: “Khabib förändrade honom”

✔ McGregor rör upp starka känslor med sitt beteende: "Han har blivit fullständigt galen!"

Conor McGregor är på nytt i hetluften och inte helt oväntat så blir UFC-stjärnan kritiserad av sina MMA-kollegor för sitt senaste utspel.

“The Notorious” McGregor var i helgen på plats under MTV Video Music Awards och hamnade i ett hetsigt bråk med musikern Machine Gun Kelly.

Det rapporterades först om att McGregor frågat Kelly om en bild som han blev nekad för. McGregor ska sedan ha blivit knuffad av antingen Kelly eller musikerns säkerhetsvakter. Den irländska stjärnan ska då ha spillt sin drink, blivit arg och försökt att attackera Kelly och hans entourage. När han blev motad av säkerhetsvakter så kastade han istället en drink mot dem.

McGregor förnekade att han frågat om en bild men har inte gett någon förklaring till sitt utbrott. Kort efter händelsen så sade han att han inte visste vem Kelly var, förutom att musikern hade ett förhållande med skådespelerskan Megan Fox.

McGregor kallade händelsen för “rykten” och sade att han inte hamnade i bråk med folk som inte är “riktiga fighters”.

 — Jag känner inte ens killen om jag ska vara ärlig, sade McGregor. Bara rykten. Inget hände med mig. Jag slåss bara mot riktiga fighters. Människor som slåss på riktigt. Jag slåss verkligen inte med små vita Vanilla Ice-rappare. Jag känner inte ens killen. Jag vet ingenting om honom, förutom att han är med Megan Fox.

 


HETAST JUST NU


Fighters reagerar på Conor McGregor-bråket

Det var många som hade starka åsikter kring händelsen. Machine Gun Kelly valde dock själv att vara tyst när att han blev tillfrågad om bråket med McGregor.

McGregors MMA-kollegor valde dock inte att vara tysta. Kolla in några av reaktionerna som kom in efter Conor McGregor-bråket på MTV-galan.

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...