Conor McGregor misstänkt för sexuellt ofredande

✅ Greps i början av året - utreds av polis ✅ Advokaten vill inte kommentera

UFC-stjärnan Conor McGregor utreds av irländsk polis efter anklagelser om sexuellt ofredande. Det rapporterar New York Times, som ska ha fått uppgifterna från fyra källor nära situationen.

McGregor ska ha gripits och förhörts först i januari, varpå han släpptes. Polisutredningen pågår just nu och stjärnan har alltså inte dömts för brottet han anklagas för. I skrivande stund är det med andra ord inte bevisat att han gjort sig skyldig till brott.

McGregors advokat har inte kommenterat situationen, trots att New York Times har försökt nå honom.

– Vi kommenterar inte rykten, säger McGregors talesperson, Karen J. Kessler.

Ska ha skett på ett hotell i Dublin

Enligt polisanmälan ska en kvinna ha blivit ofredad på Beacon Hotel i Dublin. Irländsk media rapporterade då om händelsen, men skrev om en “irländska sportstjärna” som misstänkt gärningsman utan att direkt peka ut McGregor vid namn. Detta då det i Irland är olagligt att namnge misstänkta sexbrottslingar innan fällande dom.

McGregor ska enligt källor till New York Times ha besökt Beacon Hotel flera gånger, senast i december.

MMAnytt har undvikit att rapportera om händelsen fram tills nu, när McGregor för första gången namngivits som misstänkt av en tillförlitlig källa.


LÄS MER: Conor McGregor går i pension!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara