Conor McGregor slår tillbaka mot UFC-chefen Dana White: “Sluta ljug!”

✔ Superstjärnan kallar UFC-chefen för lögnare ✔ McGregor: Dokumenten visar sanningen!

Conor McGregor och UFC-chefen Dana White är osams.

Den före detta dubbelmästaren “The Notorious” McGregor blev hårt kritiserad av White för att han valde att offentliggöra privata meddelanden mellan dem.

McGregor säger att han gjorde det för att bevisa att han gjort sitt yttersta för att få till en match. White blev dock arg över McGregors tillvägagångssätt och kallade det för “en av de smutsigaste sakerna som man kan göra.”

Meddelandena avslöjade att McGregor bland annat försökt att få till en match mot The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego Sanchez. Det var dock inte en match White var överhuvudtaget intresserad av att få till.

McGregor har sagt att han kommer att gå en boxningsmatch boxningslegendaren Manny Pacquiao, något som White har sagt att han inte vet något om. Det har också fått den irländska MMA-stjärnan att reagera starkt.


Relaterat


Conor McGregor till Dana White: “Sluta ljug!”

På sin Twitter skriver McGregor ett öppet meddelande till White och kallar honom bland annat för lögnare.

 – Kompis, du bröt [manskoden] när du ljög om att jag tackat nej till matcher, skrev McGregor. Jag ville möta Justin (Gaethje) i maj men du gick istället ut och sa att jag inte ville slåss. Det handlar inte om Diego (Sanchez). Diego var bara utfyllnad för att få till fler matcher.

– Du har också varit involverad i samtal om matchen mot Manny och det finns det lagliga dokument som visar. Sluta ljug.

McGregor har inte varit i buren sedan hans blixtsnabba KO-vinst över Donald Cerrone i januari 2020. I juni meddelade “The Notorious” att han pensionerar sig från sporten.

Den 10 september hamnade han på nytt på löpsedlarna efter att han blivit gripen på ön Korsika, anklagad för försök till sexuella övergrepp och blottning. McGregors nästa match ser ut att bli en boxningsmatch mot Pacquiao.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara