Conor McGregor ställer in matchen mot “inavlade lantisen” Dustin Poirier

✔ "Möter någon annan den tionde..."

Efter att ha tjafsat via social medier verkar det nu som att Conor McGregor ställer in den planerade matchen mot Dustin Poirier.

Det var endast för några timmar sedan som Poirier valde att öppet hänga ut McGregor via Twitter. Inför lättviktarnas match på UFC 257 hade McGregor lovat att donera över fyra miljoner kronor ($500,000) till Poiriers välgörenhetsorganisation “The Good Fight Foundation”.

Poirier sade sedan att hans stiftelse försökt nå ut till McGregor ett flertal gånger för att hantera donationen — utan att få något svar.


MISSA INTE: Jake Paul vs Ben Askren: Matchkort, svenska tider, stream och information


Då bemötte McGregor anklagelserna på ett något underligt sätt. Han menade att han inte hade fått en uttalad plan på hur pengarna skulle användas — trots att Poiriers stiftelse försökt kontakta honom upprepade gånger.

– En donation, inte en skuld, skrev McGregor.  Vi har inväntat planerna för pengarna, men som aldrig kom. Jag gör så med alla mina donationer, jag vet var de går, steg för steg. Annars börjar de vandra iväg, som är fallet med många av dessa stiftelser, tyvärr. Du valde McGregor före bältet, vilket visar att jag hade rätt.


HETAST JUST NU


McGregor till Poirier: “Din inavlade lantis!”

McGregor och Poirier verkade inledningsvis vara på väg mot en diplomatisk lösning. Nu verkar dock förhandlingarna ha tagit en bitter vändning.

Nyligen tog McGregor till sociala medier med en helt annan ton. Superstjärnan verkar nu inte alls vara intresserad av att möta Poirier en tredje gång.

– Du är ju inte klokt din inavlade lantis! Varför blinkar du med öronen? Din hjärndöda lantis, skrev McGregor. $500,000 utan någon uttalad plan. Du får vänta. Pengar måste vara något nytt för dig. Matchen är inställd förresten. Jag möter någon annan den tionde (juli). Lycka till med ditt gamla kontrakt, grabben.

Varken UFC eller dess vd Dana White har uttalat sig om McGregors utspel.

UPPDATERING

Team Conor McGregor går loss: “Du smutskastar mitt namn – Du är fucked!”

 

 

Tror du UFC ställer in Dustin Poirier vs Conor McGregor 3?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...