Conor McGregor besvarar Khabibs “respektlösa kommentarer”

✔ "Kom tillbaka och låt oss köra igen!"

Den dåliga stämningen mellan den före detta dubbelmästaren Conor McGregor och lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov fortsätter.

Efter att McGregor förlorat en tuff match mot Dustin Poirier så tog Khabib till Twitter för att ge “The Notorious” en tankeställare. Khabib insinuerade bland annat att McGregor bytt team och träningspartners, något som han trodde ledde till “The Notorious” nederlag.

Det skulle inte dröja lång tid innan den irländska UFC-stjärnan fick tillfälle att ge svar på tal. Under presskonferensen efter helgens UFC 257 så besvarade McGregor sin rivals kommentarer.

  – Mitt team har varit med mig sedan dag ett, sa McGregor. Jag har inte förändrat någonting. Det är vad det är. Respektera atleterna. Detta visar verkligen karaktären hos en man som gömmer sig bakom en mask. Hursomhelst, vad vill han göra? Vill han komma tillbaka eller inte?


RELATERAT


Conor McGregor om Khabib: “Vi kör igen!”

Det är ännu oklart vad som kommer hända i lättviktsklassens topp. Khabib är fortfarande mästare trots att han utannonserade sin pension efter karriärens tjugonionde vinst i oktober.

UFC-chefen Dana White har erkänt att det är han som håller kvar Khabib, allt i hopp om att övertala honom att återvända en sista gång. Det låter dock inte som att Khabib är särskilt intresserad.

McGregor säger att om Khabib ska fortsätta prata om honom på det sättet så är han intresserad av att ta sig an “The Eagle” på nytt!

 – Om han vill säga sina respektlösa kommentarer så kom tillbaka och låt oss köra igen, sa McGregor. Jag är här. Det han snackar är stridsprat. Om du tänker kommer tillbaka, kom tillbaka!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara