Conor McGregor svarar “YouTube-ungen” Jake Paul

✔ "Det är knappast hög nivå..."

Den senaste tiden har YouTubestjärnan Jake Paul sadlat om till en boxare som utmanar allt och alla. Han har bland annat satt sikte på MMA-stjärnan Conor McGregor och provocerat honom på ett mycket hånfullt sätt.

Paul har även attackerat McGregors vän och träningskamrat Dillon Danis i ett försök att få ihop en match mot “The Notorious”.
 


Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


Nu har UFC-stjärnan talat ut om alla “YouTube-boxare”, Jake Paul och mycket mer. I en ny intervju med Bloomberg frågade reportern bland annat om McGregor ser YouTube-boxning som ett hån mot boxning. McGregors svar förvånade många:

– Om de slåss bra så kan det inte vara ett hån mot boxning, sade McGregor. De går in och tävlar. Jag är inte särskilt emot det.


RELATERAT: 


McGregor är inte negativt inställd

Paul var senast aktuell under boxningsgalan Mike Tyson vs Roy Jones Jr. YouTubestjärnan tävlade i den delade huvudmatchen och knockade den forne basketstjärnan Nate Robinson brutalt i andra ronden.

Den sammanlagda dragningskraften av boxningslegendarerna Tyson vs Jones samt Pauls popularitet ledde till en oerhört framgångsrik gala som sågs av cirka 1,6 miljoner tittare.

När det kommer till MMA så finns det dock ingen som drar mer pengar än McGregor, och han erkänner att Paul gjorde “en bra affär” som tävlade på Tyson-galan.

– Siffrorna som galan drog in var på grund av att det var en Mike Tyson-match. Man hade en boxningsikon samt Roy Jones Jr, två av de bästa genom tiderna inom kampsport.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


– Sedan så hade man YouTube-ungen och NBA-stjärnan som tävlade innan dess. Så de gjorde en bra affär.

McGregor: om det drar in dollar, så är det logiskt

Än så länge verkar inte McGregor vara särskilt intresserad av att möta Paul, men han lämnar dörren öppen för en framtida match.

– Är jag själv intresserad av sådana tävlingar? Det är knappast hög nivå – eller någon nivå alls, sade McGregor.

-Som de säger, om det drar in dollar, så är det logiskt, lade han till. Jag vet att Dana White och UFC inte är särskilt intresserade, men jag är inte helt emot det.

Härnäst kommer McGregor möta Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257. Han har dock redan mött Floyd Mayweather i en av de mest sedda boxningsmatcherna i modern tid, och även antytt en framtida match mot Manny Pacquiao.

McGregor vet hur man tjänar pengar, och om han ser ett värde i att möta Paul finns det en chans att han jobbar för att få matchen att hända.

 

Vill du se Conor McGregor möta Jake Paul?

 


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...